Jornada participativa per celebrar la setmana europea de la mediació

El Col·legi d’Advocats, la Cambra i l’Associació de jutges i fiscals es reuniran amb l’objectiu d’analitzar la resolució de diferents casos des de la perspectiva del procediment civil i el de mediació

Comentaris

Seu de la Cambra de Comerç.
Seu de la Cambra de Comerç. ARXIU

El Col·legi d’Advocats d’Andorra, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) i l’Associació de jutges i fiscals per a la promoció de la mediació (JIFME) han unit esforços per organitzar una sessió participativa en motiu de la setmana europea de la mediació. La jornada es farà en streaming i està adreçada a totes les persones interessades en conèixer què és un procés de mediació.

A la sessió es presentaran tres casos, un laboral, un mercantil i un de dret successori per analitzar les diferents opcions de resolució en funció del seu tractament per via judicial o mitjançant un procés de mediació. En aquest sentit, es comptarà amb la visió i experiència contrastada de professionals com el Magistrat del Tribunal Superior de Justícia, Jaume Mor o la mediadora, Jordina Ticó, entre altres. L’acte estarà coordinat i moderat per l’advocada i mediadora, Cristina Madrigal.

Els advocats i els mediadors exposaran quin seria el procediment a l’hora d’abordar els tres casos via legal o a través d’un procés de mediació, mentre que els magistrats explicaran i comentaran com es podrien desenvolupar normalment aquests casos des d’una visió judicial. Aquest acte s’emmarca com una acció de divulgació dels sistemes alternatius de resolució de conflictes i concretament, de la mediació com a eina àgil i efectiva per a totes les parts implicades.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending