HBO Max arribarà a Andorra aquesta tardor

La plataforma en 'streaming' anuncia que el Principat formarà part dels sis primers països de distribució juntament amb Espanya, Noruega, Suècia, Finlàndia i Dinamarca

Comentaris

Logotip de la plataforma HBO Max.
Logotip de la plataforma HBO Max. Altaveu

HBO Max, la plataforma en 'streaming' del gegant WarnerMedia arribarà aquesta tardor a sis països d'Europa en una primera fase i a 14 més l'any vinent. Així ho ha anunciat aquest dimarts una responsable del grup durant el festival Séries Mania que té lloc a la ciutat francesa de Lille.

"Arribarem a Europa en els pròximes mesos. Hi ha hagut moltes especulacions sobre la data però aquesta tardor començarem a Espanya, Andorra i als països nòrdics", ha confimat Christina Sulebakk, directora general de la plataforma HBO Max a la regió EMEA Europa, Orient Mitjà i Àfrica). La cadena està present en 39 països i té 67,5 milions d'abonats a tot el món. Està distribuïda pel gegant de telecomunicacions AT&T i es va posar en marxa als Estats Units després dels seus competidors Apple i Disney que emeten des del 2019 i sense oblidar Netflix, Amazon i Hulu que tenen molta difusió.

Després de la bona acollida que han aconseguit les ficcions espanyoles 'Patria', '30 monedas' o 'Foodie Love', tot apunta que hi haurà més produccions originals d’HBO Espanya. Al llarg dels últims mesos, totes les novetats que s’han anat anunciant han acabat sent etiquetades com a Max Originals, per tant, el nou lloc de les sèries serà HBO Max. Un compte de la plataforma permet ofereix als seus usuaris la possibilitat de tenir cinc perfils.

HBO Max comptarà amb tots els episodis de 'The Prince of Bel Air' amb Will Smith i 'Pretty Little Liars' i combinarà contingut d' HBO i programes de Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth i Looney Tunes.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending