El grau de satisfacció dels clients de FEDA és d'un 8,1

El resultat mostra uns valors molt similars als dels anys anteriors tot i que el director general, Albert Moles ha assenyalat que el més important són les recomanacions que s’extreuen de les enquestes

Oficines de FEDA a Andorra la Vella.
Oficines de FEDA a Andorra la Vella. FEDA

Els clients de FEDA valoren la qualitat del servei amb un 8,1.segons els resultats de l’enquesta de satisfacció de clients, que es va dur a terme la passada tardor.  Els resultats mostren uns valors molt similars als dels anys anteriors tot i que el director general, Albert Moles ha assenyalat que el més important són les recomanacions que s’extreuen de les enquestes dutes a terme, i que s’integren en la definició de l’estratègia de la parapública per a aquest any.

L'enquesta ha estat elaborada per Hamilton-Tactica i els seus consultats han posat en relleu que els resultats han mostrat que FEDA manté els índexs d’excel·lència que ja havia assolit els darrers anys. Són prop de 1.200 persones les que hi han participat de manera telefònica, en línia o en sessions de grup.

Els enquestats valoren molt positivament la imatge de FEDA, la fiabilitat, la rapidesa, l’eficiència així com el bon servei. També valoren la contribució de l’entitat en l’entorn, i en aquest sentit, un dels eixos estratègics de l’empresa és l’aposta per la sostenibilitat i els enquestats ho han percebut. Aquest punt ha millorat respecte als darrers anys, gràcies al desenvolupament de múltiples iniciatives relacionades amb el medi ambient i amb pael desenvolupament econòmic del país.

En referència a la pandèmia, Moles ha assegurat que no ha tingut afectació en el funcionament de FEDA i ha recordat les mesures que s'han adoptat com ara les reduccions dels imports de les factures, el fraccionament i l'ajornament.

Etiquetes

Comentaris

Trending