Govern presenta la Setmana de l’esport per promoure les activitats físiques de forma segura

Seguint la tradició d’altres anys, també s’ha posat a la venda una samarreta solidària i la recaptació íntegra anirà destinada al fons solidari per pal·liar la crisi sanitària

Comentaris

Una imatge del vídeo promocional
Una imatge del vídeo promocional Govern d'Andorra

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, juntament amb el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz han presentat aquest dijous al migdia la Setmana de l’esport per a tothom. L’activitat, que se celebra en substitució de la tradicional Cursa Popular que enguany s’ha hagut de suspendre a causa de la situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19, tindrà lloc del 5 a l’11 d’octubre. D’altra banda, s’ha posat a la venda una samarreta per fer aportacions al fons solidari de Govern i se celebraran sortejos pels compradors.

L’objectiu és seguir impulsant els hàbits saludables i animar a la ciutadania a fer esport de forma individual, col·lectiva o en família al llarg de les dates marcades. “És perfectament compatible fer esport i fer-ho de forma segura per prevenir possibles contagis i aïllar-nos del virus”, ha emfatitzat Riva durant la compareixença davant dels mitjans. És per això que la iniciativa, amb l’eslògan ‘Mou-te de forma segura’, s’ha dissenyat també per promoure les mesures preventives, com ara la higiene de mans, l’ús de la mascareta i la distància de seguretat.

Entre totes les compres de la samarreta solidària es realitzarà el sorteig de 25 targetes de regal per l’Illa Carlemany de 50 euros i vint lots de quatre entrades al cinema.

Amb la voluntat d’implicar el màxim nombre de persones possibles i seguint la tradició d’anys passats, també s’ha posat a la venda una samarreta solidària. El disseny d’enguany és tricolor i la recaptació íntegra anirà destinada al fons solidari per pal·liar la situació creada pel coronavirus a Andorra. La samarreta es podrà comprar a partir d’aquest divendres i fins al 27 de setembre mitjançant aquest enllaç i amb les primeres 1.800 unitats venudes també s’entregarà una mascareta commemorativa. La finalitat és que la ciutadania faci promoció a les xarxes socials de les seves activitats esportives amb el marxandatge.

A més, entre totes les compres que es facin en línia es realitzarà el sorteig de 25 targetes de regal per l’Illa Carlemany de 50 euros i vint lots de quatre entrades al cinema. Del 28 de setembre al 4 d’octubre, es podrà recollir i comprar la samarreta (de manera presencial) a la zona del punt d’Informació del Centre comercial Illa Carlemany.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana fer activitat física cada dia per prevenir i reduir les malalties cardiovasculars. Cal que la població acumuli entre 30 i 60 minuts diaris d’activitat física i donades les circumstàncies actuals és recomanable moure’s i evitar el sedentarisme.

Vídeo promocional de la 'Setmana de l'esport'.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending