Govern limita les apostes i els premis a les màquines escurabutxaques dels bingos

Es modifica el reglament que també obligarà a les persones que vulguin treballar en una sala a no haver estat inscrites els tres anys anteriors en el Registre General d'Interdicció dels Jocs d'Atzar

Una sala de bingo.
Una sala de bingo.

La modificació del reglament del bingo, que s'ha publicat aquest dimecres al BOPA, limita les apostes a 25 euros a les màquines recreatives i als premis màxims amb l'objectiu de prevenir l'addició al joc. Les persones que vulguin treballar en un bingo no podran haver estat inscrites els tres anys anteriors en el Registre General d'Interdicció dels Jocs d'Atzar.

Entre les modificacions destaca que el valor màxim de les apostes d’una partida en les màquines recreatives amb premi programat no pot ser superior a 25 euros. El límit a què un premi progressiu pot arribar és la suma dels premis màxims de cadascuna de les màquines i/o terminals que hi estiguin connectats, que en cap cas no pot excedir els 60.000 euros.

Una altra modificació fa esment a les persones que vulguin treballar en un bingo. Així qui vulgui obtenir la llicència  per poder exercir qualsevol activitat professional relacionada directament amb l’explotació dels jocs d’atzar no pot haver estat inscrita en el Registre General d’Interdiccions d’Accés al Joc d’Atzar en els darrers tres anys abans de la sol·licitud, ja sigui de forma voluntària o per resolució judicial. Les sales disposaran d'un termini de dos anys per adaptar-se a la normativa.

La modificació consisteix principalment en la introducció de disposicions que delimiten l’explotació del joc del bingo, i en particular de les màquines recreatives amb premi programat instal·lades a les sales de bingo, des d’una perspectiva integral de joc responsable.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending