Govern crea un departament per reforçar la gestió i l'atenció a les famílies

Jordi Olivé s'encarregarà d'Infància, Adolescència i Joventut en el ministeri d'Afers Socials amb l’objectiu de donar una resposta més adequada a les necessitats actuals

Jordi Olivé és el director del nou departament.
Jordi Olivé és el director del nou departament. SFGA

El Govern ha aprovat al nomenament com a director del departament d’Infància, Adolescència i Joventut de Jordi Olivé, que fins ara havia ocupat el càrrec de cap d’Àrea d’Atenció a la Infància i l’Adolescència. Joan Carles Villaverde segueix sent el director del departament d’Afers Socials. El ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut s'ha reestructurat amb l’objectiu de donar una resposta més adequada a les necessitats actuals.

D’aquesta manera, la creació d’un departament propi encarregat de coordinar les qüestions relatives a la infància, l’adolescència i la joventut respon a la importància d’aquesta temàtica per al Govern, que constitueix un dels eixos prioritaris de la legislatura. Justament, es destaca el fet que darrerament s’han incrementat els serveis i recursos adreçats a la infància, adolescència i la joventut. El canvi també té present la Llei dels drets d’infants i adolescent i el fet que la cartera de serveis socials i sociosanitaris ha guanyat en complexitat, atesa la necessitat d’adaptar els recursos i serveis existents al principi d’atenció centrada en la persona.

Finalment, també es té en compte el fet que la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus  ha provocat un increment del treball de gestió del Departament d’Afers Socials dels diferents recursos dels serveis socials, així com de noves prestacions específiques per minimitzar l’impacte de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending