Govern commemora el Dia nacional del Conveni relatiu als drets de les persones amb discapacitat

Aquest dimarts tindrà lloc una conferència telemàtica a càrrec d’Ana Peláez, vicepresidenta de la Fundació Cermi Mujeres

Comentaris

Ana Peláez.
Ana Peláez. ARXIU

El Govern commemora aquest dimarts el Dia nacional del Conveni relatiu als drets de les persones amb discapacitat de les Nacions Unides, i ho fa amb el lema ‘Uneix-te a la diversitat’, amb la col·laboració de les associacions i entitats de persones amb discapacitat del Principat.

Per celebrar aquest dia, enguany, el ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut posa en relleu la perspectiva de gènere en l’àmbit de la discapacitat, organitzant una conferència que porta per títol: ‘Dona i discapacitat’, a càrrec d’Ana Peláez, vicepresidenta de la Fundació Cermi Mujeres i representant espanyola al Fòrum Europeu de la Discapacitat.

La conferència es desenvoluparà de manera telemàtica mitjançant la plataforma Zoom a la qual es podrà accedir enviant un correu electrònic a promocioautonomia@govern.ad per poder inscriure’s i obtenir l’accés a l’acte, que tindrà lloc aquest dimarts a les 19 hores. Aquesta xerrada comptarà amb intèrpret de llengua de signes i subtitulació simultània.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending