GosSOS presenta una campanya d’apadrinament per SMS

Enviant el nom de l’animal per missatge al 607, només per un euro a la setmana es pot col·laborar en la seva manutenció

Un dels gossos que es pot apadrinar per SMS
Un dels gossos que es pot apadrinar per SMS

Els primers protagonistes d’aquesta primera campanya de GosSOS són la Chiqui, la Chispa, la Paca i el Sheik. Aquesta acció, anomenada #apadrinaGosSMS, té per objectiu facilitar l’apadrinament d’alguns dels animals que estan en acollida o en llars vulnerables. Mitjançant un missatge al 607, es pot col·laborar en la seva manutenció per un euro a la setmana.

Aquest projecte s’ha portat endavant amb el suport d’AndorraTelecom, dins de la seva proposta SMS Social. Una vegada enviat el missatge amb el nom del gos que vol apadrinar, es rebrà un altre de tornada on se li demanarà que confirmi, omplint un breu formulari on haurà de donar el seu consentiment, pas necessari per complir amb la llei de protecció de dades. Un cop finalitzat, el padrí o la padrina rebrà cada setmana un nou missatge per continuar apadrinant el gos.

Des de l’entitat, s’explica que, amb aquesta acció, es vol arribar a moltes més persones que, de manera fàcil i amb donatius petits però regulars, puguin col·laborar i apadrinar aquests gossos. Afegeixen que aquesta nova iniciativa ajudarà a cobrir part de les despeses que té la manutenció dels animals acollits o que conviuen en llars vulnerables per a que el seu dia a dia sigui el millor possible.

Comentaris (1)

Trending