La gossera engega una campanya per col·laborar amb l’alimentació dels animals

Conjuntament amb la marca de pinsos Arion, per cada sac que es compri a les instal·lacions se’n donarà d’un altre per a l’associació

La marca Arion serà l'encarregada de donar els sacs de pinso
La marca Arion serà l'encarregada de donar els sacs de pinso Pilar Candel

La gossera ha engegat la seva nova campanya ‘Convida’m a menjar’. Amb aquesta acció, que s’ha portat endavant conjuntament amb la marca de pinsos Arion, es donarà un sac per cada un que es compri a les instal·lacions. D’aquesta manera, s’ajudarà a sufragar l’alimentació dels animals que, actualment, es troben allà.

El president de GosSOS, Manel Garcia, ha explicat que, a més, amb aquesta campanya, també es donarà un sac de 3 quilos de pinso a totes aquelles famílies que adopten un animal, “així facilitem l’adaptació a la nova llar”. Enrique Menea, representant de pinsos Arion, ha exposat que es tracta d’una acció “que despertarà sensibilitats i ajudarà a la societat a ser conscient del seu paper en aquesta problemàtica”.

Actualment, les despeses de la gossera són d’11 euros diaris per cada animal que, segons ha puntualitzat Garcia, inclouen “alimentació, atencions veterinàries i del personal, així com la instal·lació”. Però, concretament, a l’associació li costa 10.000 euros anuals l’alimentació de tots els cans dels quals es fan càrrec. Jesús Cardesín, responsable de la gossera, ha explicat que “la mitjana d’alimentació és d’uns 400 grams diaris per cadascun, que suposa 500 quilos de pinso i prop de 35 sacs al mes”. Tot això tenint en compte que hi ha alguns que necessiten menjar especial per al·lèrgies i altres problemes.

Garcia ha explicat que, amb aquesta campanya, s’espera poder compensar gran part d’aquesta despesa important que es té amb l’alimentació dels cans, “tot i que comptem amb ajudes de Govern, gran part dels nostres ingressos vénen de la societat”. Menea ha indicat que, ja que tothom amb gos ha de comprar pinso, “volem que ho facin a través de la gossera, per poder col·laborar amb aquesta causa”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending