FADEA formarà part del programa de la Targeta Solidària de MoraBanc

Les recaptacions de la iniciativa provenen dels clients que realitzen donatius i arrodoniments als pagaments de les compres

La directora de Comunicació i Marca de MoraBanc, Mireia Maestre, el president de Fadea, Jordi Casellas i l'esquiador Roger Puig
La directora de Comunicació i Marca de MoraBanc, Mireia Maestre, el president de Fadea, Jordi Casellas i l'esquiador Roger Puig FADEA

La Federació d’Esports Adaptats ha signat un acord de col·laboració amb el que l’entitat s’ha incorporat a la Targeta Solidària del MoraBanc. Els recursos que rebi d’aquesta targeta es destinaran a donar suport i recursos a la carrera esportiva de l’esquiador paraalpí Roger Puig. 

L’esportista competeix en la Copa del Món d’esquí, on els resultats obtinguts l’han situat entre els millors del món de la seva categoria. Puig va patir un accident als 14 anys, quan era membre de l’equip de la Federació Andorrana d’Esquí que li va causar una hemiplegia a la part dreta del cos perdent totes les funcions motrius. Ara, com a membre de la Federació d’Esports Adaptats, rep la dedicació, els recursos i les eines específiques que necessita per realitzar l’activitat física en qüestió.

La iniciativa de Morabanc ja compta amb 21 entitats

Quant a les recaptacions de la targeta solidària, provenen dels clients que realitzen donatius i arrodoniments als pagaments de les compres. És a dir, per cada compra efectuada amb la targeta s’aporten els cèntims que manquen fins a arrodonir l’import al dècim o a l’euro superior. A més, el banc dobla les seves aportacions i els arrodoniments de les compres.

Aquesta iniciativa és la més important de MoraBanc dins de les accions de suport a col·lectius. Durant l’any, MoraBanc també col·labora amb la campanya de recollida de joguines en favor de Càritas i fa recollida d’aliments i roba entre els seus empleats, entre altres accions de caràcter social.

Així doncs, la Targeta Solidària de MoraBanc ja compta amb 21 entitats: Infants del Món, La Gavernera, UNICEF, Càritas Andorrana, AINA, Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, IBO-Àfrica, Mans Unides, Fundació Clara Rabassa, Cooperand, Bomosa, Carisma, Hi Arribarem, Fundació Privada Tutelar, Associació Marc GG, l’Associació de Dones d’Andorra, Creu Roja Andorrana, AUTEA, el Patronat Dames de Meritxell, Téléthon Andorra i l FADEA.

Etiquetes

Comentaris

Trending