Expectació a l’avinguda Meritxell per la col·locació d’una vidriera en un nou restaurant

El grup dels germans Cruz està ultimant la reforma de l’edifici del número 128 del cèntric vial, a tocar del carrer de la Unió

El braç articulat maniobrant amb el vidre suportat per les ventoses ajudades per diferents operaris.
El braç articulat maniobrant amb el vidre suportat per les ventoses ajudades per diferents operaris. Toni Solanelles

La col·locació de la gegant vidriera que està sent una característica habitual en els establiments de restauració dels locals del grup dels germans Cruz ha causat una notable expectació aquesta tarda entre els vianants de l’avinguda Meritxell. Els coneguts empresaris estan ultimant els treballs d’adequació del local que ocuparà tres plantes de l’edifici número 128 del cèntric vial d’Andorra la Vella, molt a tocar del carrer de la Unió.

Un camió amb un braç articulat a mode de grua i unes grans ventoses, amb el suport de diversos operaris, s’encarregava de moure i col·locar els vidres del que serà un nou restaurant, que serà molt similar als seus dos germans més propers, el 120 i L’Informal, tots dos al mateix eix comercial, un al cantó de la capital i l’altre, ja a Vivand. Han estat nombrosos els curiosos que s’han aturat a veure l’operació d’instal·lació de les vidrieres.

-

Relacionat

La cadena de restaurants dels Cruz s’ampliarà amb un nou local a l’avinguda Meritxell

Les obres d’adequació de l’espai, encetades durant l’estiu del 2019, s’han vist endarrerides pels interrogants causats per la pandèmia. Els Cruz, titulars d’altres establiments especialment a Andorra la Vella -a la mateixa avinguda Meritxell, encara que al tram superior, o a prop del comú-, també han estat reformant els darrers mesos el Refugi Alpí, a la Rotonda, que també va adquirir el grup.

Comentaris (2)

Trending