La cadena de restaurants dels Cruz s’ampliarà amb un nou local a l’avinguda Meritxell

El número 128 del cèntric vial acollirà un nou establiment de restauració molt similar al seu ‘veí’ 120 o a L’Informal de Vivand, que ja formen part del mateix grup

-
-
La cadena de restaurants dels germans Cruz, liderat per Toni Cruz en aquest cas, s’ampliarà en els propers mesos. El grup està executant les obres de reforma i adequació de l’edifici situat al número 128 de l’avinguda Meritxell que en els propers mesos, i si pot ser per la temporada d’hivern molt millor, acollirà un nou establiment de l’estil del seu ‘veí’ 120 o de L’Informal, al mateix eix viari encara que ja a Vivand i, per tant, a Escaldes.

La idea, segons fonts coneixedores del projecte, és que l’establiment de restauració ocupi tres plantes de l’immoble. La baixa i les seves immediates superiors i inferiors. En principi, segons les fonts consultades, la voluntat és que els llogaters de les plantes superiors continuïn podent ocupar els respectius locals on desenvolupen les seves activitats. De fet, a L’Informal, i malgrat l’aparença externa, a les plantes superiors també hi ha habitatges.

L’immoble de l’avinguda Meritxell va ser adquirit l’estiu passat pels empresaris, que tenen molts altres negocis de restauració especialment a les parròquies centrals (Mamma Maria i Papanico, per exemple, també a Andorra la Vella). La intenció inicial era posar les plantes baixes en el mercat del lloguer. Però l’operació no hauria reeixit, segons les fonts, i els empresaris haurien decidit activar un altre restaurant per a la cadena. 

De fet, hi ha diversos empresaris del país que en col·laboració amb franquícies foranes o per iniciativa absolutament pròpiament estan treballant en l’actualitat en la posada en marxa d’establiments de restauració, especialment, del que es coneix com a primers preus, que és la franja més baixa que abona el consumidor.

Comentaris (2)

Trending