Espot i Pallarés inicien una ronda de trobades amb el teixit associatiu

En la primera, el cap de Govern i la ministra s’han reunit amb els representants de la Federació de la Gent Gran i amb Projecte Vida

Xavier Espot saluda el president de la Federació de Gent Gran, Fèlix Zapatero.
Xavier Espot saluda el president de la Federació de Gent Gran, Fèlix Zapatero. SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, han iniciat aquest dimarts una ronda de trobades amb el teixit associatiu del país. Així, al llarg de les properes setmanes tenen previst reunir-se amb una trentena d’entitats de diferents sectors del teixit social d’Andorra. En la primera trobada el cap de Govern i la ministra s’han reunit amb els representants de la Federació de la Gent Gran del Principat d’Andorra. També s’ha celebrat una trobada amb l’associació Projecte Vida.

La voluntat de les diferents reunions –de la mateixa manera que amb la passada ronda de visites amb les federacions i clubs esportius– és refermar el suport de l’Executiu després d’un període complex i marcat per les restriccions a causa de la pandèmia del coronavirus.

En les trobades, Xavier Espot i Judith Pallarés també podran conèixer de primera mà les necessitats dels col·lectius, així com recollir informació en relació amb les seves demandes. D’aquesta manera, es fa seguiment a les reunions que des del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat s’han organitzat periòdicament amb les entitats andorranes.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending