L’església d’Escaldes acollirà aquest divendres a 2/4 de 4 de la tarda el funeral de Joaquim Sobré

Els companys del funcionari de presons i sindicalista lluiran de gala durant el sepel·li; la vetlla es farà durant el matí a les sales del tanatori nacional

L'església d'Escaldes, a la dreta.
L'església d'Escaldes, a la dreta. ARXIU

L’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes acollirà aquest divendres a 2/4 de 4 de la tarda el funeral pel malaurat funcionari de presons i històric sindicalista Joaquim Sobré Martínez. Prèviament, durant la jornada matinal, s’haurà fet la vetlla a les sales del tanatori nacional. La defunció de Sobré, de 57 anys, està causant un enorme impacte per ser del tot inesperada.

En principi, i si no hi ha una contraordre, els companys de feina que acudeixen al sepel·li, els que van uniformats, ho faran vestits de gala en honor a Sobré. Entre la majoria dels agents gaudia d’una molt bona valoració i reputació, més enllà de la companyonia. També tornava a estar molt implicat en el món sindical en el marc de la Unió Sindical (USd’A), que mai no havia deixat però en la qual ara encara estava més vinculat fins al punt que en poques setmanes estava previst que n’esdevingués el primer secretari.

Joaquim Sobré en un acte sindical.

Relacionat

Commoció al centre penitenciari i a l’USd’A per la mort de Joaquim Sobré

Joaquim Sobré va perdre la vida aquest dimecres al matí, després d’acompanyar uns representants d’UGT que havien participat en la comissió sobre l’estat de les pensions que tracta la qüestió al Consell General. Una vegada va haver deixat Antonio González i Andrés Herrero a l’estació d’autobusos i després d’anar a passar l’ITV a Aixovall, en tornar a casa es va sentir indisposat i ja no va poder remuntar, malauradament.

Comentaris

Trending