Escudelles sense plat commemoratiu a Escaldes, amb previsió de mal temps, i amb canvis a Sant Julià

La parròquia escaldenca, la Massana, el Pas de la Casa i Andorra la Vella la celebren aquest dimarts pendents de la meteorologia, a la població laurediana es farà divendres i a Encamp diumenge

Comentaris

Els treballs del Centre Cultural Lauredià han obligat a traslladar les olles de l'escudella a aquest aparcament.
Els treballs del Centre Cultural Lauredià han obligat a traslladar les olles de l'escudella a aquest aparcament. B.N.

El Pas de la Casa, la Massana, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany celebren aquest dimarts les tradicionals escudelles de Sant Antoni. A Sant Julià de Lòria, l'escudella tindrà lloc divendres coincidint, com sempre, amb Sant Sebastià. Les escudelles es tancaran el proper diumenge a la plaça Sant Miquel d'Encamp. Diumenge ja es va celebrar la vianda de Canillo.

L’Associació d’Amics del Pont dels Escalls que organitza l'escudella d'Escaldes-Engordany ha informat, per mitjà d'un comunicat, que aquest any, per problemes amb el subministrament no hi haurà un plat creat especialment per a l’ocasió. Tot i així, l'entitat posarà a la venda a un preu mòdic plats d’edicions anteriors. A Andorra la Vella, la celebració també tindrà un significat especial ja que serà la primera des de la mort, el passat mes d'agost, de Josep Anton Marquilló 'Quillo', integrant de la Confraria d’Escudellaires de la capital.

A Sant Julià de Lòria, l'escudella de divendres tindrà com a pròleg la celebració de l'assemblea de la Germandat de Sant Sebastià. Posteriorment se servirà l'escudella que enguany té com a novetat el canvi d'ubicació de les olles. Els treballs de reconstrucció després de l'incendi del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL) ha obligat a fer els preparatius a l'aparcament de Reig Patrimonia que està a l'avinguda Verge de Canòlich, just enfront de la plaça de la Germandat.

Les escudelles es tancaran diumenge a Encamp a dos quarts de dues, a la plaça de Sant Miquel. Abans, però, hi haurà els Encants, on se subhastaran coques, bulls, embotits, peus de porc... Tot el que es recapti es destinarà a obres benèfiques a través de la rectoria comunal.

Etiquetes

Comentaris

Trending