Es formalitza l’acord per recuperar la marca ‘Clípol’

Els comuns i la societat signaran l’acord el pròxim dimarts per poder fer servir la denominació al servei d’autobús parroquial

Una imatge antiga d'un clípol.
Una imatge antiga d'un clípol.

La marca ‘Clípol’ tornarà a veure’s pels carrers del país ben aviat. Els cònsols de les set parròquies signaran un conveni amb la societat propietària per poder recuperar l’antiga denominació del servei d’autobús. Aquest objectiu es va marcar fa mesos a una reunió de cònsols i, finalment, es podrà fer realitat amb l’acord entre les parts.

L’acord, entre totes les parròquies i la societat Clípol SA, permetrà que es pugui utilitzar la marca en tots els vehicles que donen servei als comuns. La signatura es farà a les 16:30h a la plaça de les Fontetes, a la Massana. Allà hi haurà exposat un vehicle antic, i tot seguit es farà un col·loqui al Teatre. Des de les corporacions es va traslladar l’interès per recuperar una mostra tan pròpia de la cultura andorrana i que ha format part de la societat des dels anys 50.

L’acte de signatura del conveni serà obert a tothom. Posteriorment hi haurà una taula rodona, amb un breu audiovisual sobre la història del Clípol, a càrrec de Patrimoni Cultural, per exposar i recordar anècdotes al voltant de l’antic servei de bus.

Etiquetes

Comentaris

Trending