“Ens ha aturat per dir-nos que per ser gais aniríem a l’infern”

Una parella denuncia per les xarxes la reacció homòfoba que han patit a tocar l’antiga plaça de braus d’Andorra la Vella, on un dels joves anava a vacunar-se

LA PARCEL·LA DE L'ANTIGA SEU DEL COEX ALBERGARÀ L'EDIFICI MULTIFUNCIONAL.
LA PARCEL·LA DE L'ANTIGA SEU DEL COEX ALBERGARÀ L'EDIFICI MULTIFUNCIONAL. Toni Solanelles

“Anava de camí a posar-me la vacuna agafat de la mà del meu nòvio quan a l’alçada de la plaça de braus d’Andorra la Vella una dona d’uns 40 anys ens ha aturat. Jo pensava que ens demanaria alguna indicació. Però no, ens ha aturat per dir-nos que per ser gais aniríem a l’infern.” És la piulada que ha fet el jove andorrà Aleix Ponce després de trobar-se amb la malaurada situació.

La seva reacció, i la del seu company, ha estat fer-se un petó. Si la dona no en tenia prou amb les mans entrellaçades, n’hauria d’aguantar una altra. Com que no tenen cap dada de la dona, que sospiten que era o bé francesa o bé britànica atès que l’anglès i el francès són les dues llengües amb les quals se’ls ha adreçat, la seva queixa no anirà més enllà de la denúncia pública a través de les xarxes. Sospiten que deuria ser “una radical religiosa”, explica Ponce, que diu que a Andorra mai no s’havia trobat amb una situació així. Sí a Barcelona, d’on és la seva parella.

“Encara avui dia hi continua havent moltes agressions homòfobes, algunes de verbals com aquest cas, i altres de físiques, com les que hi ha hagut aquests últims dies, que han acabat fins i tot i malauradament amb la vida d’un jove. No podem tolerar aquest tipus de comportaments”, ha escrit també Ponce al seu Twitter.

El jove andorrà ha explicat a l’Altaveu que “ens ha dolgut” la situació, l’atac homòfob sofert, “pel moment en què estem, que hi ha hagut moltes agressions”. “Però sobretot ens ha sobtat perquè esperàvem que ens demanés alguna indicació.” La indicació ha estat clara: anar a l’infern per mostrar públicament el seu lligam amb l’altre noi, res més que la seva parella. La parella de l’Aleix.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending