Emotiu minut de silenci a Canillo en record dels dos joves morts a les bordes de Mereig

El comú ha aturat la seva activitat aquest dimarts al migdia i s'ha tributat un sentit homenatge en memòria dels difunts alhora que a Escaldes es feia el funeral per la noia de 18 anys

Comentaris

https://youtu.be/L4CvcrkjfoU

El comú de Canillo ha aturat l'activitat a les 12 h i s'ha concentrat a la plaça Carlemany en senyal de dol per la mort de Guillem Torres i Ariadna Tena, els dos joves de 22 i 18 anys que diumenge van morir intoxicats a les bordes de Mereig. Aquest dilluns i abans de començar la sessió de consell de comú d'Escaldes-Engordany també es va guardar un minut de slienci. Un dels joves era d'aquesta parròquia i l'altre de Canillo. 

L'emotivitat i el dolor han presidit l'acte de Canillo, a la mateixa hora que se celebrava el funeral per Ariadna Tena a l'església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany. Degut a les excepcionals circumstàncies, el seu comiat i el de Guillem Torres que tindrà lloc aquest dimarts a les quatre de la tarda a l'església de Sant Serni de Canillo, es farà respectant les actuals mesures en el marc de la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19.

El minut de silenci, colpidor, ha tingut lloc a la plaça Carlemany, just davant de les instal·lacions principals de la corporació canillenca, i hi han participat els consellers comunals i nombrosos ciutadans. 

Aterratge de l'helicòpter a l'entorn de la borda i l'habitacle on han passat els fets.

Relacionat

Tragèdia a Mereig

Les mostres de condol i record de coneguts i amics dels joves morts i dels seus familiars han estat constants. També de molts ciutadans que han volgut manifestar el seu escalf a les dues famílies. La Creu Roja Andorrana ha volgut expressar les mostres de condol pel traspàs del Guillem, que va ser voluntari a l’hotel Fènix quan va acollir els padrins del Cedre amb motiu del primer brot de la pandèmia.

WhatsApp Image 2021 03 30 at 12.03.43
Autoritats i treballadors del comú de Canillo durant el minut de silenci

 

Comentaris (1)

Trending