Dol a Bombers per la segona defunció en pocs dies d’un agent en actiu

Marc Bernat tenia 54 anys i no ha pogut superar una greu malaltia que se li ha anat reproduint; el seu comiat es farà demà a l’església de Santa Eulàlia d’Encamp

Comentaris

Marc Bernat en plena activitat.
Marc Bernat en plena activitat. BOMBERS

Els bombers tornen a estar de dol. La segona defunció en pocs dies d’un agent en actiu ha colpit el cos. I de quina manera. Aquest diumenge a la nit va morir Marc Bernat Gallego, de 54 anys. El funcionari no ha pogut superar una greu malaltia que se li ha anat reproduint i que en la darrera fase ja s’havia manifestat com a terminal.

De fet, els pitjors pronòstics mèdics s’han acabat acomplint. Bernat amb molta valentia i força els darrers dies s’havia anat acomiadament de les persones que més apreciava per motius diversos. Sabia que malauradament s’acostava el final. Encampadà, l’església de Santa Eulàlia acollirà demà, dimarts, a les 11 del matí la missa funeral. Aquesta tarda, al tanatori d’Encamp es farà la vetlla entre les 3 i les 8 de la tarda.

També degut a la mateixa malaltia, a principi d’aquest mes el cos de bombers rebia amb consternació la defunció d’un altre funcionari, Rafael Soto, de 57 anys. Uns dies abans el departament de prevenció i extinció d’incendis havia acomiadat un dels seus primers components. En aquest cas, Ramir Mallol tenia 95 anys.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending