Desconvocada la concentració ‘de tarda’ en motiu del 8-M

El col·lectiu juvenil Contracorrent anuncia que suspèn l’acte previst per les 7 de la tarda a la plaça del Consell General “per vetllar per la salut pública”

L'anunci de Contracorrent a través de les xarxes.
L'anunci de Contracorrent a través de les xarxes.

Al final només hi haurà una concentració en motiu del Dia internacional de la dona treballadora. El col·lectiu juvenil Contracorrent, que havia programat un acte per la tarda d’aquest 8-M (19 hores), i que inicialment almenys tenia el suport d’Stop Violències, ha anunciat a través de les xarxes socials que deixa sense efecte la convocatòria “per vetllar per la salut pública”.

No obstant, i en el mateix moment que anuncien que posposen, com a sinònim de suspensió, l’acte, demanen també als seus col·laboradors que facin difusió de les vindicacions del col·lectiu en l’àmbit del feminisme a través de les xarxes. Contracorrent posava sobre la taula com a eslògan ‘Les ideologies imposades són la veritable pandèmia’.

El 'cartell' que serveix per promocionar l'acte.

Relacionat

Doble concentració pel 8-M a la plaça del Consell General

D’aquesta manera, l’única concentració pública prevista és la que farà Acció Feminista a la 1 del migdia també a la plaça del Consell General, on algunes de les seves representants faran lectura d’un manifest que han estat elaborant els darrers dies. Durant el matí, abans de la concentració, l’associació emetrà a través del seu canal d’Instagram, entrevistes amb diverses persones, començant pel secretari d’Estat d’Igualtat i Participació, Marc Pons.

Comentaris

Trending