Denuncien un abocador il·legal a la Massana

A la zona hi ha material electrònic, fustes i altres objectes en terreny de bosc

Un dels objectes que hi ha a l'abocador.
Un dels objectes que hi ha a l'abocador. ANDORRA DENÚNCIA

Andorra Denúncia ha mostrat a través de les xarxes socials l'existència d'un abocador il·legal a la Burna, a la parròquia de la Massana. Entre els objectes hi ha material electrònic i fustes en una zona de bosc.

La varietat dels objectes fa que sigui difícil determinar el seu origen tot i que alguns d'ells semblen procedir d'una obra o d'uns treballs de reforma. La queixa ha arribat al comú de la Massana que posa disposició dels ciutadans de la parròquia un servei de recollida de mobles, electrodomèstics, etc, a les persones que no poden portar-los a la deixalleria però sempre trucant prèviament al 736900.

Un cop avisats els equips comunals, els residus s'han de deixar al punt de recollida pactat. Els dies en què es pot utilitzar aquest servei són els diumenges i els dimecres (a partir de les 20 h). La deixalleria de les Valls del Nord està a la sortida de la Massana en sentit Ordino. Està mancomunada pels comuns d’Ordino i la Massana i, per tant, dona servei als habitants de les dues parròquies.

EuNMIc3WQA0QZ2s

Material abocat a la zona

 

Etiquetes

Comentaris

Trending