DAZN ja es pot veure Principat

Andorra Telecom ja ha incorporat a la seva oferta el canal esportiu, inclòs sense cost addicional pels clients que tinguin contractat el pack Total Plus

El partit entre l'Athletic i l'Eivissa és un dels primers que s'han pogut veure a DAZN.
El partit entre l'Athletic i l'Eivissa és un dels primers que s'han pogut veure a DAZN.

Era qüestió d’hores i així ha estat. Els clients de televisió per fibra òptica ja poden veure l’oferta esportiva de DAZN, que inclou, entre altres continguts, la Copa del Rei, l’Eurolliga i l’Eurocup de bàsquet o la Premier League. Els canals ja estan incorporats al menú i oberts per aquells usuaris que tinguin el pack Total Plus. Així, aquest dijous es podrà seguir en directe el duel del torneig del KO entre Cornellà i Barça.

Després que dimecres Movistar, proveïdor de continguts d’Andorra Telecom, anunciés l’acord amb DAZN pel qual la plataforma quedava incorporada a la seva oferta, la companyia ha tancat ràpidament el vistiplau per incorporar-la també als canals que es veuen al Principat. Un cop s’ha tingut, faltava el treball tècnic per incorporar l’emissió al menú, fet que ja s’ha completat

EsMQGTrXcAI1AuX

Relacionat

DAZN, a punt d’aterrar al Principat

Des de mitja tarda, els dos canals estan afegits -momentàniament sota l’epígraf prova al 231 i 232-, al menú que d’aquells usuaris que tenen contractat el pack Total Plus. Per a ells, no suposarà cap cost addicional. En els pròxims dies, s’espera que es doni a conèixer el cost que tindrà si es vol agafar per separat.

Així, els andorrans ja han pogut veure, si així ho han volgut, el duel de Copa del Rei entre l’Eivissa i l’Athletic i, ja a la nit, es podrà seguir el partit entre el Cornellà i el Barcelona. A banda, la plataforma ofereix duels de la Premier League anglesa, de l’Eurolliga i l’Eurocopa de bàsquet i curses del mundial de motociclisme i de la Fórmula 1.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending