DAZN, a punt d’aterrar al Principat

Andorra Telecom treballar per incorporar a la seva oferta el canal esportiu, amb la Premier League l’Eurolliga de bàsquet o la Copa del Rei com a plats forts, després de l’acord entre la plataforma i Movistar

EsMQGTrXcAI1AuX
EsMQGTrXcAI1AuX

La Copa del Rei, l’Eurolliga de bàsquet o la Premier League són alguns dels continguts potents de la plataforma esportivament de pagament DAZN. Des del seu llançament a Espanya, aquests continguts no es poden veure al Principat per un problema de drets. La situació està a punt de canviar gràcies a l’acord tancat entre Movistar, proveïdor d’Andorra Telecom, i el canal temàtic esportiu. Des de la companyia de telecomunicacions s’està en converses perquè aquest pacte es pugui estendre al país i el vistiplau podria arribar en “qüestió d’hores”.

Dimecres, Movistar va fer públic el pacte assolit amb DAZN, pel qual incorpora a la seva oferta els canals esportius de la plataforma. D’aquesta forma, els seus clients podran gaudir d’esdeveniments que, fins ara, tenia en exclusiva la plataforma. Els més destacats? La Premier League, l’Eurolliga i l’Eurocup de bàsquet o tots els partits forts de la Copa del Rei. Per exemple, el partit d’aquest dijous entre Cornellà i Barça.

Els clients de la companyia es podran beneficiar de l’acord tancat entre Movistar i DAZN, ja que recuperaran continguts que fa temps que no es podien veure al Principat

Aquests continguts no els podien veure els abonats de Movistar ni, tampoc, els ciutadans andorrans, ja que DAZN no s’emet al Principat. En els darrers anys, Andorra Telecom havia tancat acords que permetia salvar al país el campionat del món de motociclisme o els partits del MoraBanc a l’Eurocup, però, per la resta de competicions, només quedava buscar alternatives no oficials.

Això pot canviar, fins i tot, aquest mateix dijous. Un cop anunciat l’acord entre Movistar i DAZN, Andorra Telecom treballa perquè sigui d’aplicació al país. “Esperem que els nostres clients també en puguin gaudir. Estem parlant amb Movistar i confiem que en les pròximes hores ho puguem anunciar”, ha explicat a Altaveu el portaveu de la companyia, Carles Casadevall, que apunta que “estem en contacte i ara estem parlant de les condicions”.

La resolució, assegura, podria arribar ràpid. De fet, s’intenta que ja aquest vespre estigui disponible el canal per poder oferir el duel de Copa del Rei entre el Cornellà i el Barça. Tot depèn, però, de les mateixes converses i de si tècnicament, un cop es tingui el vistiplau, es pot implementar.

La voluntat de la companyia és que el canal passi a formar part dels continguts dels quals poden gaudir els clients que tenen contractat el pack Total Plus. Seria sense cap cost addicional. A banda, es podria contractar per separat. De fet, un dels serrells pendents seria, justament, el preu que tindria.

En tot cas, Casadevall celebra la possibilitat de recuperar aquests continguts. “Estem contents. DAZN no es podia veure a Andorra i ara, sembla que sí que serà possible”, ha indicat.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending