David ‘Hand Solo’ Aguilar camí del Premi Princesa de Girona

L’ambaixada d’Espanya a Andorra anuncia en el marc de l’estrena del film que retrata la vida del jove andorrà que ha presentat la seva candidatura per a la categoria internacional del guardó

David Aguilar i Àngel Ros abans de la pre-estrena del documental que retrata la vida del jove.
David Aguilar i Àngel Ros abans de la pre-estrena del documental que retrata la vida del jove. AMBAIXADA D'ESPANYA

L’ambaixada d’Espanya a Andorra ha presentat la candidatura de David Aguilar, també conegut com a ‘Hand Solo’, per a la categoria internacional del Premi Princesa de Girona que atorga la fundació que porta el mateix nom i que presideix el rei espanyol Felip VI. L’anunci l’ha fet la legació en el marc de l’estrena de la pel·lícula documental que retrata la vida del jove andorrà i la seva enteresa per superar la mancança de bona part del braç dret.

L’ambaixada considera Aguilar “un exemple per a tots de perseverança i superació”. Aquest dijous es va dur a terme la pre-estrena del documental que a partir d’aquest divendres ja es pot veure de manera pública als Cinemes Illa. Aguilar ha respost a les xarxes socials que no té paraules per agrair a l’ambaixador espanyol, Àngel Ros, i al seu equip consular tant l’assistència a l’acte en què també hi van assistir molts altres responsables institucionals, començant pel cap de Govern, Xavier Espot, i “impulsar la meva candidatura” als Premi Princesa de Girona.

De forma general, els guardons busquen reconèixer la trajectòria personal i professional de joves d’entre 16 i 35 anys que hagin destacat per la seva feina, els seus mèrits i la seva exemplaritat. A diferència de la resta de categories dels Premis Fundació Príncep de Girona, el premi internacional s’atorga per nominació

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.