Cues de temporers per donar d’alta serveis telefònics

La botiga física d’Andorra Telecom ha començat a rebre una petita allau de persones que arriben al país per treballar durant l’hivern

Cua de temporers a Andorra Telecom.
Cua de temporers a Andorra Telecom.

L’hivern està a tocar i al país es comença a notar. Sobretot, amb l’arribada gairebé massiva de temporers que ja es preparen per treballar els pròxims mesos. Per poder-ho fer necessiten els serveis mínims, i un d’ells és el telèfon. Aquest matí la cua a la botiga d’Andorra Telecom era important, i s’espera que es continuïn produint almenys uns dies, fins que comenci a reduir l’arribada de treballadors.

Andorra Telecom està rebent una petita allau de temporers. Una de les primeres passes que es fa quan s’arriba de nou al país és donar d’alta una línia telefònica per poder estar connectat i fer trucades dins del Principat. I això fa que molts dels nous vinguts hagin acudit a la botiga per fer el procediment i, en certa manera, col·lapsar-la. Ve a passar pràcticament el mateix que es veu diàriament al Servei d’Immigració durant aquestes dates.

Des de la companyia asseguren que la primera quinzena de novembre “són molt intensos”. Es té treballant tot el personal “per poder oferir el millor servei possible”. Els esforços hi són, però el procés “és el que és”, i impedir que es formin cues quan la demanda és tan elevada afirmen que és pràcticament impossible. Per tant, encara queden uns dies en què poder donar d’alta una línia a Andorra Telecom portarà una bona estona.

Comentaris (10)

Trending