Cues ‘quilomètriques’ per anar amb bus cap a l’‘Snowrow’

(AMB VÍDEO) El festival musical promogut per Grandvalira fa dies que té totes les entrades venudes i se celebra durant quatre dies, aquest dissabte ja amb neu

Comentaris

Cua d'assistents al festival esperant el bus.
Cua d'assistents al festival esperant el bus.

Que l’‘Snowrow’ faria el ple fa dies que se sabia, des que es va anunciar el ‘sold out’. S’han venut totes les entrades -8.000- i més que n’hi haguessin hagut, que també s’haurien esgotat. I això s’està traslladant en molts àmbits: aquesta tarda, amb cues ‘quilomètriques’ al centre del Pas de la Casa per enfilar-se als busos que l’organització del festival disposa.

Certament, el festival promogut per Grandvalira porta molta gent i, per tant, certa activitat econòmica. Però també molts maldecaps. Tant per la deixadesa que mostren molts dels assistents a l’’Snowrow’ com per les poques manies de molts d’ells en evidenciar el seu consum de drogues. Aquest dissabte -ja amb la neu caient al Pas- hi ha hagut diversos dels assistents al festival que han aprofitat per anar a esquiar al domini de Grandvalira. I hi ha hagut diverses queixes d’altres clients i usuaris de les pistes i instal·lacions perquè espais com els lavabos eren pràcticament terreny impracticable davant la presència dels assistents al festival.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending