Correos ha rebut aquest any 63.000 visites

El 62% dels usuaris corresponen a persones que volien realitzar enviaments o adquirir altres productes, i el 38% per recollir trameses registrades i paquets, en molts casos perquè les trien com a punt de lliurament de les compres en línia, per la seva bona ubicació i amplitud horària

Oficina central de Correos espanyols.
Oficina central de Correos espanyols. Altaveu

L'oficina de Correos d'Andorra ha rebut més seixanta mil visites (63.090) durant els primers nou mesos de l' any. És de destacar que durant els mesos més durs de la pandèmia de la Covid-19, l'oficina va registrar 15.286 visites de persones que van necessitar acudir a l'oficina per fer gestions essencials. 

Quant als motius per anar a les oficines de Correos, el 62% de les visites rebudes corresponen a persones que volien realitzar enviaments o adquirir altres productes i serveis, mentre el 38%, a persones que es van acostar a les oficines per recollir enviaments registrats i paquets, en molts casos perquè les trien com a punt de lliurament de les seves compres en línia, per la seva bona ubicació i amplitud horària.

Pel que fa a el tipus de productes, destaca el creixement experimentat en els productes de paqueteria, que van créixer un 16,56% respecte als admesos en el període equivalent de l'any 2019. També destaca l'important creixement dels enviaments realitzats a través de l'Oficina de Registre Virtual d'Entitats (ORVE).

Les oficines de Correos envien digitalitzats els documents dirigits als registres d'entrada de totes les entitats integrades en ORVE (comunitats autònomes, més de 1.100 entitats locals, Administració General de l'Estat, Agència Tributària, etc.), agilitant el procés. Aquest servei ha crescut a causa de la seva comoditat i a el tancament de nombrosos registres d'Ajuntaments i altres administracions durant la pandèmia.

Etiquetes

Comentaris

Trending