Convocades les bases del premi Pirene de Periodisme Interpirinenc

La dotació per a aquesta 25a edició serà de 6.000 euros, dividits entre un reportatge de ràdio o televisió i un de premsa escrita

Els guanyadors del Premi Pirene 2019
Els guanyadors del Premi Pirene 2019

L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d’Andorra ha publicat les bases del 25è premi Pirene de Periodisme Interpirinenc. Eguany, de forma excepcional, es podran presentar treballs periodístics que hagin estat publicats o difosos entre l’1 de juliol de 2019 i el 30 de juny de 2021, que facin referència a qualsevol aspecte relacionat amb els Pirineus. La dotació d’aquesta edició serà de 6.000 euros, 3.000 per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.000 euros per a un de premsa escrita.

El jurat podrà excepcionalment prendre en consideració, amb el consentiment previ dels seus autors, treballs en qualsevol modalitat del premi que en la seva opinió s’adeqüin a l’esperit del premi, encara que no hagin estat presentats. Respecte als premis, el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat aportarà també una dotació de 1.500 euros per aquell reportatge que faci especial incidència en la temàtica mediambiental o en la sostenibilitat als Pirineus.

Els treballs aspirants junt amb el formulari d’inscripció s’han de presentar abans del 31 de juliol del 2021 a la Biblioteca Pública del Govern, C/ Prada Casadet 6 baixos, AD500, Andorra la Vella, Principat d’Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending