Els condecorats amb la Legió d’Honor i l’Ordre del mèrit donen mil euros al fons de solidaritat

És l’aportació que es fa cada any a una entitat benèfica del país i es considera que ara toca ajudar en la lluita contra el coronavirus

Assanca va ser l'entitat beneficiada l'any 2019.
Assanca va ser l'entitat beneficiada l'any 2019.

L’Associació de condecorats de la Legió d’Honor i de l’Ordre nacional del Mèrit Francès ha decidit atorgar la seva donació anual al fons de solidaritat creat pel Govern per recaptar diners per a la lluita contra el coronavirus. L’entitat, per tant, aportarà mil euros a la iniciativa de l’executiu, que fa dies que va superar els dos milions d’aportacions.

L’associació es va crear l’any 2011 per agrupar persones, andorranes i d’altres nacionalitats residents al Principat, que hagin estat condecorades per l’Estat francès tant amb l’Ordre de la Legió d’Honor com amb l’Ordre Nacional del Mèrit. Actualment, aplega 38 socis i fa cinc anys, en assemblea general, es va decidir fer una donació cada any a organismes benèfics andorrans.

Fins ara, han tingut aquesta aportació el centre d’acollida d’infants de la Gavernera, l’Escola de Meritxell, la casa de colònies Aina, Autea i Assandca. Enguany, i valorant “la pandèmia mundial que s’està vivint actualment i tenint en compte les importants despeses excepcionals a les quals haurà de fer front el país” s’ha decidit que aquesta donació de mil euros s’atorgui al fons de solidaritat contra la Covid-19 creat pel Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending