El Concurs dels Oscar 2021 ja té les seves guanyadores

Elena Gonzàlez, Marta Pujol i Sara Pijuan han sigut les guardonades al certamen organitzat pel servei de videoteca de la Biblioteca Pública de Govern

Les tres guanyadores dels Premis dels Oscar.
Les tres guanyadores dels Premis dels Oscar.

Elena Gonzàlez, amb 8 encerts, i Marta Pujol i Sara Pijuan, amb 7 categories correctes, han sigut les guanyadores del Concurs dels Oscar 2021. El certamen s’ha organitzat pel servei de videoteca de la Biblioteca Pública de Govern i la directora de Promoció Cultura, Montserrat Planelles, ha sigut l’encarregada d’entregar els guardons.

Els premis que s’han emportat les tres guanyadores consisteixen en un lot de llibres, bandes sonores, unes tasses i entrades per als Cinemes Illa Carlemany i per al Cineclub de les Valls. Aquest any han participat 111 butlletes, una dada molt similar a la registrada l’any passat.

Per a participar-hi al Concurs dels Oscar calia omplir una butlleta tipus travessa, en què es proposava escollir un guanyador entre 8 categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor pel·lícula d’animació, millor actriu de repartiment, millor banda sonora i millor pel·lícula internacional.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending