Compte enrere per la sortida aquesta matinada del quart comboi humanitari cap a Lublin

En aquesta ocasió l’expedició la formen un tràiler carregat amb 14 tones de material i un vehicle de suport per a un total de set persones

Carregant el tràiler.
Carregant el tràiler. CREU ROJA ANDORRANA

La quarta missió de la Creu Roja Andorrana cap a Polònia per portar-hi material, a la ciutat de Lublin, destinat als damnificats de la guerra d’Ucraïna surt aquesta propera matinada formada per un tràiler i un vehicle de suport i un total de set persones. Aquest divendres s’acaben de carregar al tràiler les 14 tones de material que es transportaran, repartits en 32 palets. No està clar si aquesta serà l’última expedició o n’hi haurà encara una cinquena.

L’hora prevista per a la sortida del comboi és les 5 d’aquesta propera matinada. Aquest quart comboi el formen més persones, ja que el tercer comboi va trobar a faltar un intèrpret i un xòfer addicional per fer el viatge sense parada. Així doncs, hi haurà tres xòfers per al tràiler, un intèrpret, dos conductors per al vehicle de suport i un delegat de la Creu Roja. El comboi hauria d’arribar a lloc diumenge a la tarda.

Com ja va passar en la tercera missió formada només per un tràiler, no hi ha cap previsió -ni capacitat- per portar cap al Principat cap refugiat. De fet, s’està molt a prop de completar la quota de persones ucraïneses que pot acollir Andorra segons l’establert en un reglament pel Govern.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending