‘Compartint vivències’, l’acte que explicarà com és la vida de les persones amb discapacitat

Govern celebrarà així el Dia nacional, que comptarà amb la col·laboració de les associacions i entitats

Cartell per celebrar el Dia Mundial
Cartell per celebrar el Dia Mundial

El Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat organitza aquest dimecres 27 d’abril un acte per commemorar el Dia nacional del Conveni relatiu als drets de les persones amb discapacitat de les Nacions Unides, que es va celebrar per primera vegada el 2020. L’acte, que tindrà lloc a les 19 hores a la planta baixa del centre comercial Illa Carlemany, compta amb la col·laboració de les associacions i entitats de persones amb discapacitat del país.

Sota el títol ‘Compartint vivències’, durant l’acte diferents persones amb discapacitat explicaran el seu dia a dia. Així, compartint les seves experiències personals, els assistents podran conèixer les diferents realitats d’aquest col·lectiu en àmbits com l’educació, l’esport o la vida quotidiana. A més, es comptarà amb la participació del Cor de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell amb acompanyament a la guitarra de l’artista Juli Barrero, que amenitzarà tot l’esdeveniment.

Aquest esdeveniment estarà interpretat amb llenguatge de signes i serà retransmès en directe a través del canal de YouTube del Govern d’Andorra.

Comentaris

Trending