Commoció a Canillo per la mort de la jove pagesa i ramadera Simona Naudí

Filla de casa Peretol de Soldeu i de 47 anys, havia estat consellera d’Agricultura al comú el mandat 2012-2015 i no ha pogut superar una deficiència pulmonar

Comentaris

Simona Naudí, al centre, en un acte electoral el 2011 com a integrant de la llista comunal liderada per Josep Mandicó.
Simona Naudí, al centre, en un acte electoral el 2011 com a integrant de la llista comunal liderada per Josep Mandicó.

La mort de Simona Naudí Ubach commociona Soldeu i tot Canillo. Filla de casa Peretol, segona de tres germanes, tenia 47 anys i estava esperançada en poder superar una falla pulmonar que feia un temps la mantenia ingressada a la Vall d’Hebron de Barcelona. Havia seguit la tradició originària familiar i es mantenia ferma com a pagesa i ramadera.

Naudí, que va ser consellera d’Agricultura del comú entre 2012 i 2015 formant part de l’equip demòcrata liderat per Josep Mandicó i David Palmitjavila, havia format també part de les juntes ampliades de l’Associació de Pagesos i Ramaders (APRA) en representació de la parròquia de Canillo. En haver-se produït la defunció fora del Principat, s'estan acabant de tancar els serrells en relació amb el comiat de Naudí. Hores d'ara sembla clar que dissabte hi haurà la vetlla al tanatori de Mereig i, si no hi ha canvis, la missa funeral en memoria de la veïna de Soldeu serà diumenge a les 10 del matí a l'església de Sant Bartomeu de Soldeu.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending