El cinquè estudi sobre la inserció laboral dels titulats s'iniciarà el pròxim dia 15

Persegueix l’objectiu d’aprofundir en el coneixement i la millora de l'accés al treball i avaluar la qualitat de la formació rebuda

L'enquesta és una iniciativa del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i de l'AQUA.
L'enquesta és una iniciativa del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i de l'AQUA. ARXIU

El Ministeri d’Educació d’Ensenyament Superior i l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra (AQUA), en col·laboració amb el Grup de Recerca Sociològica de l’Andorra Recerca + Innovació, inicien el cinquè estudi que tractarà la inserció laboral dels estudiants que han realitzat estudis superiors. 

L’estudi, que es configura com una eina de millora contínua i es realitza periòdicament, persegueix l’objectiu d’aprofundir en el coneixement i la millora de la inserció laboral dels titulats d’ensenyament superior i de formació professional a Andorra. El treball avalua l’evolució i la qualitat de la formació rebuda i l’adequació del perfil dels titulats a la demanda del mercat laboral.

Enguany, la població estudiada correspon a les promocions dels cursos 2016-2017 i 2019-2020 del Centre de Formació Professional d’Andorra, el Lyceé Comte de Foix, la Universitat d’Andorra, i La Salle Open University; la qual cosa permet avaluar la inserció laboral immediatament després de l’obtenció de la titulació i després de quatre anys.

El treball de camp s’iniciarà el 15 de setembre, mitjançant una enquesta telefònica, els resultats de la qual es faran públics al final de l’any

Etiquetes

Comentaris

Trending