La CASS allarga el termini per a les declaracions en línia de les empreses d'un sol treballador

La parapúublica va contactar la setmana passada amb els darrers declarants que encara no havien signat el contracte de certificat digital

Comentaris

Façana principal de la seu de la CASS.
Façana principal de la seu de la CASS. Toni Solanelles

La CASS va contactar la setmana passada amb els darrers declarants que encara no havien signat el contracte de certificat digital per fer les declaracions de cotitzacions en línia. Aquesta mateixa setmana s'ha donat hora als que quedaven per signar-lo i s'ha informat als que encara no l'han signat que tenen fins el pròxim dia 15 d'aquest mes per fer la seva declaració.

Des de la parapública també se'ls informa que se'ls pot ajudar a fer la declaració i que si tenen dificultats en les futures declaracions, poden demanar hora per obtenir suport per part dels agents. El 9 de setembre del 2020 el Govern va aprovar el decret que modificava el procediment de cotització i recaptació de la Seguretat Social. Des d'aquella data, les empreses o patrons domèstics amb un sol treballador que en data 16 de setembre de l'any passat rebien el full de cotització per mitjà telemàtic o en paper podien continuar rebent-lo per aquests mitjans fins el passat 30 de setembre.

A finals del mes d'agost hi havia 143 declarants que encara no tenien el certificat digital La CASS va anar trucant a tots els patrons per informar-los del final del termini i de la necessitat de passar per les oficines per rebre el certificat.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending