Càritas rep un donatiu de 5.500 euros d'alumnes de l’Escola Andorrana

Són escolars de quart curs del centre educatiu de segona ensenyança de Santa Coloma

Escola Andorrana de Santa Coloma.
Escola Andorrana de Santa Coloma. Altaveu

Càritas Andorrana ha rebut un donatiu de 5.500 euros dels alumnes de 4t de l’Escola Andorrana de 2a ensenyança de Santa Coloma. Els
alumnes d’aquesta escola han volgut col·laborar amb els diners que havien recollit pel viatge de final de curs, que s’ha vist cancel·lat per la pandèmia generada per la Covid-19.

La recaptació d’aquests diners ha estat feta durant tot l’any amb la il·lusió de sufragar les despeses del viatge di fi de curs mitjançant activitats dutes a terme durant el curs escolar. Davant la impossibilitat de fer-se, durant una reunió telemàtica del curs van plantejar la iniciativa de fer un donatiu per col·laborar solidàriament amb les famílies més afectades per la crisi sanitària i econòmica del país fent donació d’aquests diners a entitats benèfiques, entre elles, a Càritas Andorrana, i d’aquesta manera aportar el seu granet de sorra en aquesta crisi.

L'entitat vol expressar el seu agraïment més sincer a la generositat dels joves que han pres aquesta decisió. En paraules d’Amadeu Rocamora, president de Càritas Andorrana, "gestos com aquest ens demostren que valors com la solidaritat, la responsabilitat envers la problemàtica generada per la crisi i, la sensibilitat i la comprensió que demostren aquestsjoves per lesfamílies que estan acusant mésla crisi, estan molt vius i presents en la societat andorrana. És un gran exemple de generositat”. Els diners rebuts es destinaran, tal com han demanat els joves alumnes, a ajudar les famílies més desfavorides a través dels programes de suport de la institució per a cobrir les necessitats més bàsiques.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending