Carisma liquida i regala

L’entitat solidària ha traslladat la botiga de l’Aldosa a Arinsal i durant la jornada d’aquest dissabte oferirà de manera gratuïta a qui ho vagi a buscar, el material que encara queda a l’establiment que tanca

Alguns dels llibres que queden a la botiga.
Alguns dels llibres que queden a la botiga. Carisma

Carisma ha traslladat la botiga que tenia a l’Aldosa cap a Arinsal. Malgrat que la majoria d’articles que es podien aprofitar els ha canviat també d’ubicació, tot allò que portava més temps guardat i presentava més dificultats per vendre’s, abans de llançar-ho s’ha decidit oferir-ho de manera gratuïta en una jornada de liquidació que es farà demà.

Dilluns comença el curs escolar i els falta algun llibre? Busquen una calaixera o algun moble per ordenar trastos que tenen per casa? Si es troben en alguna d’aquestes situacions, sàpiguen que tenen ocasió d’anar a fer una ullada a la botiga de Carisma a l’Aldosa de la Massana i potser troben alguna ganga. L’entitat solidària ha organitzat una jornada de liquidació per acabar de buidar el local que tanquen i que han traslladat a Arinsal. El que es vulguin emportar, ho podran fer de manera gratuïta.

“Hi ha molts llibres, alguns mobles o roba que no està en massa bones condicions. Coses que feia temps que teníem o que no es venien, però que abans de portar-ho a la deixalleria hem volgut oferir la possibilitat que algú ho pugui aprofitar”, explica la presidenta de Carisma, Elena Leach. Última opció de donar utilitat al material.

Material del que queda a la botiga de l'Aldosa
 

El moment també ha condicionat. “Sabem que estem a principis de curs i que per algunes famílies suposa una despesa molt important, per tant, si volen poden mirar si troben alguna cosa aquí”, afegeix, reconeixent que “malgrat que es parla molt de la costa de gener, som molts els que pensem que és pitjor el setembre”.

Si els últims trastos de la botiga de l’Aldosa no els són d’utilitat, no obstant, poden fer visitar al nou establiment d’Arinsal, que ja està obert als baixos de l’edifici Amadeus. “Estem just davant de la parada de l’autobús, per tant molt fàcil i pràctic d’arribar-hi”, va remarcar.

Etiquetes

Comentaris

Trending