El canvi de temps es deixa notar i porta neu al Pas de la Casa

Després de cinc dies i mig de pic de calor, un front de nord ha fet caure les temperatures i almenys demà inclòs mantindrà la nuvolositat i la possibilitat de ruixats

Una imatge del Pas de la Casa aquesta tarda.
Una imatge del Pas de la Casa aquesta tarda.

L’arribada d’un front de nord ha trencat des d’aquesta passada matinada el pic de calor que durant cinc dies i mig, més o menys, ha afectat el Principat i fins i tot ha portat neu al Pas de la Casa. Els flocs es fan presents aquesta tarda i, realment, no es pot pas dir que no entrés en les previsions, que ja indicaven que en aquesta jornada vespertina hi podia haver visita de la neu al tomb dels 2.000 metres. En la resta de punts del país els ruixats han estat d’aigua en molts moments.

El flux de nord es continuarà deixant notar aquest dimecres, fent que les temperatures siguin molt més atenuades que els darrers dies i, en definitiva, força més d’acord amb l’època de l’any. També es mantindrà la nuvolositat i la possibilitat de ruixats. Les previsions indiquen que en vista a dijous tornarà el sol i les temperatures tornaran a recuperar-se, sense haver d’arribar, ni de bon tros s’espera, als registres de la setmana passada i el cap de setmana.

Comentaris

Trending