Canillo acull l'últim adeu a l'exsotsoficial de policia Miquel Mandicó

Va morir aquest dilluns als 74 anys i va ser el primer comandament destinat al Pas de la Casa

Miquel Mandicó amb el gos Pachà.
Miquel Mandicó amb el gos Pachà. POLICIA D'ANDORRA

Miquel Mandicó Casal serà incinerat aquest dimarts a la tarda al cementiri de la Plana a Escaldes-Engordany després del funeral a l'església de Sant Cerni, a Canillo on havia nascut fa 74 anys. Mandicó, sotsoficial de primera de policia va ser el primer comandament destinat a la població encampadana del Pas de la Casa. Va morir aquest dilluns.

Lluís Betriu, exdirector del Cos de Policia, recorda que fins al principi dels anys setanta els policies feien un torn d'una setmana al Pas de la Casa en grups de dos. "Va sortir una plaça fixa i va ser pel Miquel Mandicó". Li agradava molt la muntanya i parlava molt bé el francès perquè la seva esposa era d'aquesta nacionalitat i se'l coneixia també com 'Michel' o 'el Murri'.

Va ser el primer guia caní del cos amb el seu gos 'Pachà' que era un pastor alemany. Ajudava en tasques de recerca en casos d'allaus o d'esfondraments. Betriu el defineix com "un molt bon policia". El Cos de Policia ha anunciat la la defunció de Miquel Mandicó amb una piulada a Twitter.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending