Una cançó humorística sobre el Pas de la Casa triomfa a les xarxes socials

El tema amb un llenguatge molt col·loquial explica els beneficis d'anar a comprar a la localitat encampadana "on l'alcohol i els cigars són més barats" tot i que "els edificis fan mal als ulls"

Captura de pantalla del vídeo de la cançó.
Captura de pantalla del vídeo de la cançó. Altaveu

La cançó 'Au Pas de la Case'  de Les Toulousains està triomfant a les xarxes socials. Forma part de l'espectacle 'Une glacière pour 4' que es representarà tot l'estiu al Château de la Garrigue a Villemur-sur-Tarn. El tema amb un llenguatge molt col·loquial explica els beneficis d'anar a comprar a la localitat encampadana on l'alcohol i els cigars són més barats tot i que com es diu a la cançó "els edificis fan mal als ulls".

L'espectacle està concebut pels mateixos autors de 'Toulousain' et 'Aéro malgré lui' amb Fred Menuet et Matthieu Burnel, Gérard Pinter, Mélissa Billard, Frédéric Menuet, Pat Borg, Julie Safon i Laurent Berthier. 'Une glacière pour 4'  gira al voltant de les peripècies de una sèrie de personatges durant una setmana d'estiu en un càmping de l'Arieja entre concursos i aperitius amb força alcohol.

Dos d'ells van amb cotxe al Pas per omplir el maleter de compres tot i el temor de ser controlats a la tornada pels gendarmes. La ironia i el sarcasme s'uneixen en la cançó

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending