Caldea ajorna l’obertura del termolúdic fins que finalitzin les restriccions de mobilitat

L’spa termal continua amb Inúu i els seus tractaments operatius i l’horari d’obertura és de les 10:00 del matí a les 22:00 de la nit

Una imatge de Caldea.
Una imatge de Caldea. Caldea

Caldea preveu la reobertura del Termolúdic tan aviat com les autoritats sanitàries dels mercats de proximitat donin conformitat al restabliment de la mobilitat, permetent així que els seus habitants puguin desplaçar-se a Andorra. Així doncs, l’spa termal ha descartat la data de reobertura prevista pel dia 9 de gener a causa de les noves mesures anunciades als països veïns.

El centre termal ja compta amb totes les instal·lacions i els serveis preparats i contempla el retorn del Termolúdic a l’activitat quan s’aixequin les restriccions esmentades a França i Espanya. Actualment, només Inúu i els seus tractaments resten disponibles i l’horari d’obertura és de les 10:00 del matí a les 22:00 de la nit.

Els clients que disposin d’una entrada al Termolúdic una data en la qual no es troba operatiu poden bescanviar-la per una d’Inúu amb la mateixa tarifa o bé modificar la seva reserva per un altre dia contactant amb booking@caldea.com. També tenen la possibilitat d’anul·lar-la sense càrrec 72 hores abans de la data de reserva.

Etiquetes

Comentaris

Trending