L'Associació Andorrana d’Esports Electrònics rep el suport institucional

L'entitat es presenta en societat amb l'aval del Govern, els grups del Consell General i la Confederació Empresarial Andorrana (CEA)

La presentació de l'associació s'ha fet al comú de la Massana aquest dimarts.
La presentació de l'associació s'ha fet al comú de la Massana aquest dimarts. Comu de la Massana

L’Associació Andorrana d’Esports Electrònics (AAEE) s'ha presentat aquest dimarts al comú de la Massana. El seu president, Sergi Segado ha explicat que un dels seus objectius és organitzar competicions d'alt nivell al país. Durant l'acte s'ha posat de manifest que els esports electrònics ajudaran a diversificar l'economia.

La presentació, que s'ha fet de manera telemàtica, ha comptat amb la participació del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo i de la cònsol major de la Massana, Olga Molné. Gallardo ha pronosticat de que la dels jocs "és una indústria amb molt futur" i ha recordar que està en tràmit un projecte de llei "per donar seguretat jurídica al sector". Ha afirmat que "l'associació és un pal de paller per al sector". L'aprovació de la llei, que ara està en el període d'esmenes, oferirà un marc de regulació per als jugadors i actors del sector.

Segado ha volgut destacar, entre els objectius de l'associació. la creació d'un comitè d'esports format conjuntament amb l'executiu per aportar "saviesa del sector". A banda, també es vol crear un comitè d'ètica, la creació d'un programa per a la prevenció de mals hàbits en el sector i organitzar webinars i esdeveniments esportius. Al mateix temps, volen cooperar activament amb el sector, "posicionant empreses, equips i jugadors", i promoure i difondre la pràctica dels eSports amb un esperit de competitivitat, respecte i joc net.

Han intervingut, durant l'acte, els representats de tots els grups del Consell General per donar suport a la iniciativa dels esports electrònics. També hi ha participat el president de la Confederació Empresarial Andorra (CEA), Gerard Cadena qui ha assegurat que l'àrea de diversificació ja situava els esports electrònics com un sector que s'havia de potenciar.

 

 

Comentaris

Trending