Aquest diumenge s’esperen les temperatures més altes d’aquesta onada de calor

Els termòmetres en algunes zones del país es van acostar molt aquest dissabte als 40º i avui es preveu una situació molt similar

Alguns termòmetres del centre del país ja van marcar aquest dissabte els 40º, això sí, estaven alterats per la insolació.
Alguns termòmetres del centre del país ja van marcar aquest dissabte els 40º, això sí, estaven alterats per la insolació. Toni Solanelles

El Servei de Meteorologia del Govern preveu per aquest diumenge el dia més càlid de tots els que s’emmarquen en aquesta onada de calor que s’està registrant durant aquest mes de juliol. Igual com aquest dissabte, avui, en alguns punts del país, els termòmetres poden acostar-se molt als 40º.

Més enllà del fet que les temperatures, essent similars a les d’ahir, seran molt altes i momentàniament superiors a les registrades fa 24 hores, el dia en el seu conjunt es presenta majoritàriament assolellat, amb el creixement de núvols d'evolució diürna però que no han de deixar precipitacions.

Ahir l'estació meteorològica oficial de la Borda Vidal (873m), a Sant Julià de Lòria, va registrar una temperatura de 38.6ºC, la màxima més alta per un més de juliol des que està operativa (2008). També és el segon registre més càlid de tota la sèrie, després del 28 de juny del 2019, quan es van assolir els 39,4ºC.

Comentaris (1)

Trending