Multitudinari homenatge al personal de l'hospital

Als balcons i a les esglésies, els aplaudiments i les campanes es fan sentir en el teòric darrer acte de suport als sanitaris

https://www.youtube.com/embed/fMYcq7yaUf0

La Penya Motorista L'Esquirol amb la col·laboració de la Federació Motociclista d'Andorra han impulsat un multitudinàri homenatge als professionals de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Uns setenta motoristes s'han concentrat, a les set de la tarda, a la porta del centre per aplaudir els sanitaris. Dos dels participants han estat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo i el de Salut, Joan Martínez Benazet.

Una hora més tard, les campanes de les esglésies han tocat aquest diumenge durant quatre minuts per darrera vegada en homenatge als que estan lluitant contra la pandèmia del coronavirus. Ha estat el final, almenys en teoria, a una iniciativa popular que va sorgir fa dos mesos i que cada dia ha alegat molts ciutadans als balcons i a les finestres.

Últimament, amb l'inici del desconfinament i de les sortides al carrer, l'efecte dels aplaudiments s'ha anat esmorteint. Per aquest motiu i a través de les xarxes socials va sorgir la iniciativade fer aquest diumenge l'aplaudiment, el millor, el més llarg i sonor que hàgim fet durant tota la crisi. 

 

 

Comentaris (1)

Trending