Els anti passi sanitari convoquen una nova manifestació el dissabte

Tot i que les darreres concentracions havien perdut una mica de força, la setmana passada es va tornar a recuperar afluència, tot i que no es va arribar al nombre de participants de les primeres trobades

El cartell per a la manifestació convocada el pròxim dissabte.
El cartell per a la manifestació convocada el pròxim dissabte. Andorra Actua

Andorra Actua, el grup que es proclama com a defensor de la llibertat, continua convocant concentracions per tal de deixar palès la seva posició pel que fa a les diverses mesures decretades per Salut contra la Covid-19. Una setmana més, busca reunir tots els simpatitzants amb la seva causa a la plaça de la Rotonda, com és habitual. Durant les festes nadalenques les trobades van perdre una mica de força, que es va veure augmentada, en certa manera, amb la concentració de dissabte passat.

El que va començar com un moviment anti passaport sanitari, ha evolucionat també cap a altres aspectes, com les vacunes infantils i els cribratges a les escoles, que han estat el tema principal de les darreres concentracions. Aquest dissabte, sembla que el tema torna a repetir-se, tenint en compte la imatge que s’ha compartit a les xarxes socials. Tot i això, des d’Andorra Actua en cada concentració han remarcat que són defensors de la llibertat d’actuació i han animat a la població a informar-se sobre les mesures abans d’acatar-les.

La pròxima trobada, per tant, serà el dia 15 de gener, a les 17:00 h a la plaça de la Rotonda. En les primeres concentracions es va fer una caminada per l’avinguda Meritxell i la Carlemany, però en les darreres s’han reunit pròxims al punt d’informació, i sembla que aquesta setmana també serà així.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending