Una andorrana a l’organització del Campionat d’Europa de Debat

Andrea Reynoso va ser la directora de registres i va coordinar les inscripcions, així com la retransmissió en directe de l’esdeveniment

L'andorrana que va formar part de l'organització del Campionat d’Europa de Debat
L'andorrana que va formar part de l'organització del Campionat d’Europa de Debat

Per primera vegada, una jove andorrana va formar part de l’equip que va treballar durant més de dos anys per aconseguir que l’EUDC visités Espanya. Andrea Reynoso, de 21 anys, va ser la directora de registres i s’encarregava de coordinar totes les inscripcions, així com la retransmissió en directe de l’esdeveniment.

Reynoso compatibilitza aquesta feina amb un grau de Protocol, Organització d’esdeveniments i comunicació corporativa en la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid. “Aquests dos anys han sigut únics. La pandèmia va ser un moment crític i vam arribar a dubtar de la viabilitat del campionat, però al final vam aconseguir tirar-lo endavant”, apunta l’andorrana.

El Campionat d’Europa de Debat es va celebrar la setmana passada a Madrid. L’esdeveniment va superar els 140 equips participants i representants de més d’un centenar d’universitat de renom internacional com Oxford i Cambridge. En total, hi va haver més de 35 nacionalitats.

Les relacions amb les diferents universitats participants i la diferents situació epidemiològica de cada institució i país van provocar que la seva tasca fos molt més flexible i personalitzada que en altres edicions. “Ha estat una gran experiència d’aprenentatge i creixement personal”, destaca Reynoso.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending