L''Andorra a Taula' es queda sense quatre restaurants

La pandèmia i la incertesa provocada per les restriccions als països veïns han fet que els establiments optessin per tancar mentre altres han limitat els dies d'obertura

Un dels menús de l'Andorra a Taula 2020.
Un dels menús de l'Andorra a Taula 2020. UhA

Les jornades 'Andorra a Taula' s'han quedat sense quatre dels restaurants participants perquè han optat per tancar temporalment a causa de la situació generada per la pandèmia del coronavirus i la incertesa provocada per les restriccions als països veïns. Es redueix d'aquesta manera el número d'establiments sobre els 24 d'inici i que ja eren menys que els 30 de la darrera edició del certamen.

Els restaurants tancats són el Refugi Alpí, el Versailles, l'hotel Coma i el 1940. Cal tenir en compte també que alguns establiments han limitat els dies d'obertura a tres (divendres, dissabte i diumenge) com és el cas del restaurant de l'hotel Eureka d'Escaldes Engordany.

Aquesta situació com explica el director de la Unió Hotelera (UhA), Jordi Pujol obliga a canviar constantment el contingut de l'apartat de la pàgina web destinat a les jornades que es van iniciar el passat dia 30 d'octubre i que han d'acabar el pròxim dia 29.

L'objectiu d'aquesta edició és donar una empenta al sector per la crisi que està patint. Els preus dels menús van dels 25 als 40 euros i la novetat és el júnior entre 15 i 20 euros. La iniciativa se centra en un públic més familiar. Alguns restauradors, però, es queixen que el fet de no poder tenir més de dos comensals a taula limita l'afluència perquè recorden que les jornades solen aplegar colles o grups per gaudir d'algun dels menús que es proposen, i que entre setmana, especialment en els serveis del vespre, tenen pocs clients.

Etiquetes

Comentaris

Trending