Andorra Actua crea una associació que tindrà una funció jurídica

S'inspira en el moviment francès 'Comboi per la Llibertat', i l'objectiu és vetllar pels drets humans i han fet una crida a la població per a que s'hi adhereixi

Comentaris

Part dels assistents a l'acte conversen abans del seu inici.
Part dels assistents a l'acte conversen abans del seu inici. B.N.

Andorra Actua ha presentat aquest dissabte l'associació que ha creat per vetllar pels drets humans en un acte a Andorra la Vella. La trobada que ha aplegat una vintena de persones s'inspira en el moviment francès 'Comboi per la Llibertat'. Marta Brucart, una de les membres d'Andorra Actua, ha demanat el suport dels ciutadans i que s'hi adhereixen. L'associació encara no té nom però ha especificat que Andorra Actua és acció ciutadana i la nova entitat tindrà una funció jurídica.

Durant la trobada que s'ha fet a la part de darrera de la Seu de la Justícia s'ha llegit un manifest en el qual s'ha exposat quina és la idea i quin serà el progrés d'aquesta associació que, tal com han indicat la seva portaveu Marta Brucart en declaracions als mitjans de comunicació, "tindrà branques diferents a mesura que vagi creixent en el nom d'afiliats".

 Actualment treballen en donar suport legal al recurs presentat contra les restriccions sanitàries imposades pel Govern, tot i que més endavant hi haurà branques enfocades a salut alternativa i també a autosostenibilitat. En relació al recurs, han informat que la Batllia ha decidit aplicar una pròrroga d'un mes a la resposta de l'executiu, Seguint amb aquest tema, han explicat que van aconseguir recollir, en un primer moment, unes 140 signatures per protestar contra la imposició de les restriccions sanitàries.

"Estem fem coses que potser no es veuen fora però estem treballant", ha subratllat Brucart.i ha afegit que traslladaran els seus missatges a través d'un canal de Telegram i també es crearà una pàgina web. La trobada d'aquest dissabte arriba després d'unes setmanes sense concentracions que estaven convocades en protesta pel passaport sanitari.

 

 

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending