Amants de l’autocaravanisme al Principat s’organitzen com a col·lectiu

Per fomentar la convivència i l’activitat que fan durant molts períodes durant l’any, s’han reunit a l’aparcament de l’estació de Pal

Alguns dels vehicles que han fet estada a Pal.
Alguns dels vehicles que han fet estada a Pal.

Una desena d’amants de l’autocaravanisme al Principat han plantat durant bona part d’aquesta jornada de dissabte els seus vehicles a l’aparcament de l’estació de Pal per conviure i mantenir contacte. Per compartir l’experiència de fer estada amb una autocaravana o amb els vehicles ‘campers’. Tot just ara estan promovent i organitzant un col·lectiu que pretén visualitzar el gust per aquesta pràctica al país.

Tot i que han reconegut que esperaven ser més gent i que hi ha hagut alguna absència de darrera hora, alguns dels participants en la trobada han destacat el fet d’haver posat en marxa la iniciativa. Segons que han explicat, fa poc temps que s’estan movent, que s’estan organitzant i, a més a més, ho fan a través d’aplicacions mòbils i xarxes socials. La d’avui pretenia ser, també, una posada en comú presencial d’experiències i altres.

Són cada cop més els aficionats o practicants de l’autocaravanisme, tant al Principat com a fora. Però són molts els visitants del país que vénen amb aquesta modalitat d’estada. Els negocis associats al sector ‘camper’ té cada vegada més atractiu i demanda al país. Els promotors de la trobada volien evidenciar que també a Andorra aquesta modalitat de viatge i estada té adeptes. I que en consonància amb altres territoris, va a l’alça.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending