Els afectats per la no realització dels salts amb paracaigudes comencen a ser reemborsats

Després de contractar el servei van anar rebent excuses per no efectuar-lo, cosa que va derivar en queixes i denúncies

Comentaris

Tres paracaigudistes en una activitat organitzada a Espanya.
Tres paracaigudistes en una activitat organitzada a Espanya.

Els afectats per la no realització de salts amb paracaigudes a Andorra que anunciava una empresa a través d'internet han començat a ser reemborsats. Van contractar el servei per 600 euros i posteriorment se'ls van donar diverses excuses per no realitzar l'activitat com les condicions meteorològiques dolentes, que no hi havia prou inscrits o una malaltia del pilot de l'helicòpter. Després de molta insistència i alguna denúncia ja han recuperat els diners.

La proposta, força atractiva i novedosa, havia despertat l'interès de diverses famílies per oferir-la com a regal. La sortida s'havia de fer des de l'heliport situat a la Massana i l'activitat respon al creixent interès pels salts amb paracaigudes especialment en la modalitat tàndem, que te molt bona acollida a França. El tàndem és la manera més senzilla de fer un salt, ja que el control no depèn del participant, sinó de l'instructor.  El poden realitzar persones de qualsevol edat o condició física.

Imatge de la pàgina web d'una empresa que proposa salts en paracaigudes a Andorra.

Relacionat

Denúncies per una empresa que ven salts en paracaigudes a Andorra i no els ofereix

L'originalitat de l'experiència es va veure reflectida amb reserves de residents a Andorra, que no es van realitzar i el comprensible enuig dels clients que va anar augmentant a mesura que no rebien cap resposta, ni el retorn dels diners. Una situació que, poc a poc, es va solucionant.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending